Om oss

Lurifax barnkläder säljer barnkläder och barnartiklar där både tillverkningen och försäljningen är personlig och görs i liten skala men med stor omsorg. De flesta av våra tyger är ekologiska och/eller öko-tex* certifierade och allt är sytt under löjligt bra arbetsförhållanden i Hjärup, utanför Lund. Vi har ingen fysisk butik utan säljer på nätet och dyker upp på diverse marknader och mässor runt om i landet.

Vår målgrupp är föräldrar och andra barnklädesintresserade som vill ge bort barnartiklar som inte “alla andra” har och där man har koll på tillverkning, materialval och hög kvalité på produkterna. Tanken är också att du själv kan bestämma hur du vill ha produkterna utifrån givna valmöjligheter här på hemsidan. Du går bara till webbutiken, väljer vara, vilket tyg du vill ha, kantband och vilken storlek. Därefter sys artiklarna upp helt efter dina önskemål så att de blir så personliga och exklusiva som barnen de är till. Vår leveranstid är 1-2 veckor beroende på artikel och val.

Välkommen att titta in i vår webbutik för att göra din personliga beställning!

 

Följ oss också gärna på Instagram och Facebook för nyheter och exempel på uppsydda varor.

instagram.com/lurifaxbarnklader

facebook.com/lurifaxbarnklader

*En STANDARD 100 by OEKO-TEX® certifiering innebär att produkten uppfyller höga humanekologiska krav, d v s inte innehåller kemikalier i halter som är hälsoskadliga.